Thuis

Jiangxi Hanfei Biotechnology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Biotechnologieco. van Jiangxihanfei, Ltd wordt gevestigd in Shangrao, die „kapitaal van uitstekende rijkdom en ecologie“, „Bafang Tongqu“ en „Yuzhang-Portaal“ sinds oudheid genoemd is geworden.


Het is een oogstindustrieterrein in Wannian-Provincie, Shangrao-Stad, werd Jiangxi Province.It opgenomen op het de Wannian-Markt van de Provincie en Beleid van de Kwaliteitssupervisie op 24 Augustus, 2005.


Wij namen hoofdzakelijk in gehydroliseerd collageen in dienst en hydroliseerden plantaardige proteïne, met een jaarlijkse output van 3000mt, gebruikend een volledig geautomatiseerd multiverwerkingsprogramma om het water te zuiveren voor productie, strikt na de HACCP-procedures aan spoor wordt gebruikt en de het volledige grondstoffenverwerving, de productie, testen, de opslag, en de uitgaande processen te controleren die.
R&D en het testende centrum zijn uitgerust met verfijnde instrumenten om grondstoffen, gebeëindigde halffabrikaten strikt te inspecteren, - producten en verpakkingsmaterialen.


Zoals altijd, streven wij productkwaliteit en ontwikkeling door wetenschap en technologie na, en blijven gebruikers van bevredigende veiligheid en pollution-free producten voorzien. De hoogste productkwaliteit en de perfecte naverkoopdienst zijn goed - ontvangen door klanten geweest.

 

 

China Jiangxi Hanfei Biotechnology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2005
In Augustus 2005, opgezet de Biotechnologieco. van Jiangxi Hanfei, Ltd.
 

2006
In Juli 2006, richtte de eerste professionele installatie van vissencollageen op.
 

2007
In Oktober 2007, voerde de eerste partij producten met onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten naar Japan, de Verenigde Staten, Maleisië, Thailand, Nieuw Zeeland, Australië en andere landen uit.
 

2009
In September 2009, als „Jiangxi-Ondernemingen van het Top Tenmerk“ door Jiangxi de Provincial Commissie wordt toegekend die Van de consument.
 

2011
In Juli 2011, gezamenlijk als Eenheid van de „Geavanceerde Technologieinnovatie door Tien Afdelingen wordt toegekend, zoals de Provinciale Industrie en het Informatiebeleid, de Provinciale Visserijafdeling, de Gemeentelijke Overheid die van Shangrao.
 

2012
In Maart 2012, gezamenlijk als „Eenheden van de Top Ten Wetenschappelijke en Technologische Innovatie“ door Tien afdelingen zoals de Provinciale Wetenschap en Technologieafdeling, de de Provinciale Industrie en Informatietechnologie Afdeling, de Gemeentelijke Overheid die van Shangrao wordt toegekend.

In Mei 2012, ging ISO22000 over: 2005 de certificatie van het Voedselveiligheidbeheersysteem; ISO9001: 2008 de certificatie van het Kwaliteitsbeheersysteem.


2013
In Mei 2013, „het de Industrialisatieproject werd van het Vissencollageen“ geïdentificeerd als high-tech project.
 

2014
In December 2014, 98 miljoen yuans wordt geïnvesteerd aan vastgelegde de Industrialisatiebasis die van het Vissencollageen.
 

2016
In Mei 2016, als „Chinese Opmerkelijke Bijdragende Eenheden van Gezondheidsbeheer dat“ wordt toegekend.
 

2017
In Juli 2017, zoals het „Nationale 13de Project van vijf jaar van Marine Innovation en van Ontwikkelingsdemostration“ door Ministerie van Fiance wordt geïdentificeerd die
 

2018
De tak van Hanfei-Biotechnologie in Noord-Amerika was opstelling.
 

2019
In Mei 2019, is het gediplomeerd door internationale certificatie zoals FDA en HALAL geweest.
 

2020
In Mei 2020, is het geëerd om Nationale Glory Project worden toegekend.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Azië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : HF-Collageen

Aantal werknemers : 300~400

Jaarlijkse omzet : 3000000-4000000

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Jiangxi Hanfei Biotechnology Co.,Ltd Certificaten China Jiangxi Hanfei Biotechnology Co.,Ltd Certificaten China Jiangxi Hanfei Biotechnology Co.,Ltd Certificaten China Jiangxi Hanfei Biotechnology Co.,Ltd Certificaten