aboutus

Jiangxi Hanfei Biotechnology Co.,Ltd

Jiangxi Hanfei Biotechnology Co.,Ltd Jiangxi Hanfei Biotechnology Co.,Ltd
1 2
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: HF-Collageen
Aantal werknemers: 300~400
Jaarlijkse omzet: 3000000-4000000
Export pct: 50% - 60%
Ongeveer ons
Inleiding

De Biotechnologieco. van Jiangxihanfei, Ltd wordt gevestigd in Shangrao, die „kapitaal van uitstekende rijkdom en ecologie“, „Bafang Tongqu“ en „Yuzhang-Portaal“ sinds oudheid genoemd is geworden.


Het is een oogstindustrieterrein in Wannian-Provincie, Shangrao-Stad, werd Jiangxi Province.It opgenomen op het de Wannian-Markt van de Provincie en Beleid van de Kwaliteitssupervisie op 24 Augustus, 2005.


Wij namen hoofdzakelijk in gehydroliseerd collageen in dienst en hydroliseerden plantaardige proteïne, met een jaarlijkse output van 3000mt, gebruikend een volledig geautomatiseerd multiverwerkingsprogramma om het water te zuiveren voor productie, strikt na de HACCP-procedures aan spoor wordt gebruikt en de het volledige grondstoffenverwerving, de productie, testen, de opslag, en de uitgaande processen te controleren die.
R&D en het testende centrum zijn uitgerust met verfijnde instrumenten om grondstoffen, gebeëindigde halffabrikaten strikt te inspecteren, - producten en verpakkingsmaterialen.


Zoals altijd, streven wij productkwaliteit en ontwikkeling door wetenschap en technologie na, en blijven gebruikers van bevredigende veiligheid en pollution-free producten voorzien. De hoogste productkwaliteit en de perfecte naverkoopdienst zijn goed - ontvangen door klanten geweest.

 

 

China Jiangxi Hanfei Biotechnology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Dienst

China Jiangxi Hanfei Biotechnology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China Jiangxi Hanfei Biotechnology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

 

Ons Team

China Jiangxi Hanfei Biotechnology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0China Jiangxi Hanfei Biotechnology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1China Jiangxi Hanfei Biotechnology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 

China Jiangxi Hanfei Biotechnology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

Contactgegevens